Åbenhed

Vi er åbne om, at vi bruger kunstig intelligens som et redskab og supplement til at løse vores opgaver. Og vi bruger sociale medier til at komme ud med budskaber.

Men vi mener, at for at nå flest muligt og skabe den bredeste synlighed med vores arbejde, skal vi kommunikere med vores læsere og kunder via en bred vifte af medier, bl.a. den lokale og landsdækkende presse.

Vi tror på, at mødet mellem mennesker ansigt til ansigt og samtalen er den bedste indgang til de menneskelige historier og gensidig inspiration. Hos AG Din Stemme vægter vi åbenhed omkring vores arbejde og gennemsigtighed i vores virke.

Hvad dét betyder, kan du læse mere om nedenfor i Annes Livsfilosofi, i vores manifest og kodeks for, hvad vi mener er vigtigt for vores eksistensberettigelse – samt i vores vedtægter.

Åbenhed

Annes Livsfilosofi

  • Mental & fysisk SUNDHED betyder ALT!
  • DIALOG fremmer forståelsen!
  • FORSKELLIGHED er en styrke!
  • OVERSKUD FORPLIGTER!
  • HJÆLPSOMHED er en GAVE!
  • Vær TAKNEMMELIG & POSITIV!
  • MOD til at FEJLE skaber VÆRDI!
  • PRIORITÉR din TILVÆRELSE!
  • TÅLMODIGHED lønner sig!
  • VÆR GOD & TRO mod dig selv!

Manifest og kodeks

Vi kalder vores arbejde bæredygtig PR & Kommunikation, fordi vi bekender os til en helhedsorienteret, værdibaseret og langsigtet målsætning om at gøre vores fremtid mere sikker og fredfyldt.

Vi tror på, at bæredygtig social, økonomisk og miljømæssig udvikling er et fælles ansvar. Det, vi laver, skal derfor skabe bedre social balance, mindske uligheden og fremme en grøn omstilling!

Vi er nysgerrige på verden omkring os, hvordan vi forbedrer vores livsvilkår og skaber en positiv udvikling i samfundet. Vi blander os og søger information via mangfoldige medier og mennesker. Vi bruger først og fremmest vores sunde fornuft i vores virke og ser det som en ære at kunne hjælpe andre – og en gave at modtage hjælp! Vi yder en professionel indsats og tager vores arbejde personligt!

Vi siger fra, når der er ting, vi ikke magter, og er ordentlige og ærlige, hvis der er opgaver, der går skævt eller ændrer karakter. Vi gør komplekse sager enkle, kommunikerer i øjenhøjde og tager andre alvorligt. Vi kæmper imod enhver form for spild – om det er tidsspild, økonomisk- eller ressourcespild. Vi ønsker at være din stemme til at skabe håb og handling med ord!

VORES KODEKS, som gennemsyrer vores virke, LYDER:
SKAB RETFÆRDIGHED!  INDTAG LÆRING!  FAT MOD!

Vedtægter for AG Din Stemme ApS

§1 Selskabets navn og formål

1.1
Selskabets navn er AG Din Stemme ApS.

1.2
Selskabets formål er at drive virksomhed med PR, kommunikation og hermed forbundet virksom­hed.

Se de samlede vedtægter her ...

§1 Selskabets navn og formål

1.1
Selskabets navn er AG Din Stemme ApS.

1.2
Selskabets formål er at drive virksomhed med PR, kommunikation og hermed forbundet virksom­hed.

§2 Selskabskapital

2.1
Selskabskapitalen er på nominelt kr. 40.000,00.

§3 Kapitalandele og ejerbog

3.1
Selskabskapitalen er opdelt i kapitalandele a nominelt kr. 1,00.

3.2
Hver kapitalandel giver en stemme. Ingen kapitalandele har særlige rettigheder.

3.3
Selskabets ejerbog skal være tilgængelig elektronisk for selskabets kapitalejere.

§4 Overgang af kapitalandele

4.1
Selskabets kapitalandele er ikke-omsætningspapirer.

4.2
Overgang af kapitalandele kan kun ske med samtykke fra de øvrige kapitalejere.

4.3
Overgang omfatter enhver form for ejerskifte, hvad enten det sker ved salg, gave, bytte, arv, opløs­ning af ægteskab, sikkerhedsstillelse, kreditorforfølgning, retsforfølgning eller på anden måde. Imidlertid anses en overgang af kapitalandele til et af en kapitalejer 100% ejet selskab ikke som overgang i denne bestemmelses forstand.

4.4
Kapitalejernes fortegningsret ved kontant forhøjelse af selskabskapitalen kan ikke overdrages til tredjemand.

§5 Generalforsamling

5.1
Kapitalejernes beslutningskompetence udøves af generalforsamlingen, som udgør selskabets øver­ste myndighed.

5.2
Generalforsamlingen afholdes på selskabets hjemsted. Det centrale ledelsesorgan kan dog beslutte at generalforsamlingen afholdes et andet sted, herunder at generalforsamlingen afholdes helt eller delvist digitalt.

5.3
Generalforsamling indkaldes af direktionen tidligst fire uger og senest to uger før generalforsamlin­gens afholdelse. Indkaldelse sker på selskabets hjemmeside og elektronisk til alle kapitalejerne, der er noteret i ejerbogen og har bedt om skriftlig indkaldelse.

5.4
En kapitalejer, der ønsker at deltage i en generalforsamling, skal meddele det til selskabet senest tre dage før generalforsamlingen.

5.5
Ordinær generalforsamling afholdes hvert år senest 6 måneder fra regnskabsårets udløb.

5.6
Dagsordenen skal være tilgængelig for kapitalejerne senest to uger før afholdelse af generalforsam­lingen.

5.7
Generalforsamlingen vælger i forbindelse med afholdelse af generalforsamlingen en dirigent, der skal sikre at generalforsamlingen afholdes på forsvarlig og hensigtsmæssig vis. Dirigenten afgør alle spørgsmål i forbindelse med generalforsamlingens gennemførelse herunder spørgsmål relateret til stemmeafgivning.

5.8
Der føres protokol i forbindelse med gennemførelsen af generalforsamlingen. Protokollen skal være tilgængelig for kapitalejerne senest to uger efter generalforsamlingens afholdelse.

5.9
Forslag fra en kapitalejer vedrørende emner til behandling på den ordinære generalforsamling må være indgivet til selskabet senest 3 uger før afholdelse af generalforsamling således, at det er muligt at få evt. emner på dagsordenen.

5.10
Selskabets generalforsamlinger er ikke åbne for offentligheden, medmindre direktionen specifikt har givet tilladelse hertil.

5.11
Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes senest to uger efter, at direktionen, en kapitalejer eller generalforsamlingen har forlangt det.

§6 Stemme- og repræsentationsret på generalforsamlingen

6.1
En kapitalejer kan lade sig repræsentere på generalforsamlingen af en fuldmægtig samt kan tillige være ledsaget af en rådgiver. Den fuldmægtige har samme beføjelser som kapitalejeren, men kan anmodes om at forevise skriftlig dokumentation for fuldmagtens beståen.

6.2
Alle beslutninger på generalforsamlingen vedtages ved simpelt stemmeflertal. Til beslutning om ændringer i selskabets vedtægter og til opløsning af selskabet kræves dog, at forslaget vedtages med minimum 2/3 såvel af de afgivne som af den på generalforsamlingen repræsenterede stem­meberettigede indskudskapital. I øvrigt gælder selskabslovens regler om særlige vedtagelseskrav.

6.3
En kapitalejer kan lade sig repræsentere på generalforsamlingen af en fuldmægtig samt kan tillige være ledsaget af en rådgiver. Den fuldmægtige har samme beføjelser som kapitalejeren, men kan anmodes om at forevise skriftlig dokumentation for fuldmagtens beståen.

§7 Ledelse

7.1
Selskabets ledelse består af en direktion, som vælges på selskabets generalforsamling.

7.2
Direktionen bemyndiges til at foretage udlodning af ekstraordinært udbytte i løbet af regnskabs­året.

7.3
Selskabet har ingen bestyrelse eller tilsynsråd.

§8 Regnskabsår

8.1
Selskabets regnskabsår går fra Ol.Ol.til 31.12. Selskabets første regnskabsår løber fra stiftelsen til 31.12.2024.

8.2
Selskabet har fravalgt revision.

8.3
Regnskabet opgøres i overensstemmelse med god regnskabsskik, under foretagelse af påbudte nødvendige afskrivninger og hensættelser.

§9 Tegningsregel

9.1
Selskabet tegnes af en direktør.

§10 Elektronisk kommunikation

10.1
Selskabet og kapitalejerne kan anvende elektronisk dokumentudveksling og elektronisk post i deres kommunikation med hinanden.

10.2
Indkaldelse til generalforsamling, herunder dagsorden, beslutningsforslag, årsrapport og andre do­kumenter; tilmelding til generalforsamling; referat af generalforsamling; ejerbog og andre generelle og individuelle oplysninger kan kommunikeres elektronisk.

10.3
Kommunikation mellem selskab og kapitalejere foregår via de elektroniske adresser, som de har oplyst over for hinanden. Kapitalejerne er selv ansvarlige for, at selskabet er i besiddelse af den til enhver til relevante og korrekte kontaktinformation, herunder til brug for elektronisk korrespon­dance.

10.4
Oplysning om kravene til de anvendte systemer og om fremgangsmåden i forbindelse med elektro­nisk kommunikation kan fås ved henvendelse til selskabet.

§11 Ikrafttræden

11.1
Advokat Michael Friis Pedersen, Lergravsvej 59, st., 2300 København S, bemyndiges til at foretage eventuelle vedtægtsændringer, der måtte kræves af Erhvervsstyrelsen i forbindelse med registre­ringen.

11.2
Således vedtaget på selskabets stiftende generalforsamling den 21. marts 2024.